Klubbens president

Distrikt 101-N, Zon 2
Nästa klubbmöte fredag 5 oktober

Höstloppis lördag 29 september på Parkadenområdet

Vi tillmötesgår den stora mängden önskemål och håller en höstloppis lördag 29 september kl. 10 - 13. Loppisen äger rum i och kring Rotundan på Parkadenområdet. Du kommer att få chansen att fynda på många stationer som är välmatade med böcker, skivor, armaturer, vitvaror, husgeråd, möbler, sportartiklar, mattor, fyndlådor m.m., m.m.

Så vik denna lördag för ett besök på vår välförsedda loppis. Allt arbete i LIONS är ideellt, varför intäkterna från försäljningen oavkortat går till vår hjälpverksamhet, bl.a. Cancerforskningsfonden i Umeå

Rekorddeltagande vid LIONS Cancergolf 2018

I strålande solsken kom rekordmånga deltagare till spel i årets Lionsgolf på Vägnön. Dessutom såldes lotter och flera andra arrangemang ägde rum, vilka tillsammans inbringade över 100 000 kr. Beloppet går oavkortat till Lions Cancerforskningsfond vid Umeå universitet.

Klicka för större bild

Conny Nordin uppvisar fighting face i svingen

Eva Höglund lyckades utmärkt på hål 17

Klicka för större bild

Det är dit bolluschlingen ska

Klicka för större bild

På spaning efter den boll som flytt

Klicka för större bild

Efter vedermödorna på banan var det dags för återsamling vid klubbstugan . . .

. . . och där kom paraplyerna till pass

Vi vill tacka alla sponsorer som skänkt både priser och pengar, Härnösands Golfklubb och deras personal som hjälpte oss hela dagen, alla spelare som betalade för att spela, köpa lotter och på annat vis visade god generositet, restaurangen och alla andra och inte minst alla lions, som kämpat hårt för att få detta arrangemang att gå i lås.

Sommaren är inget hinder . . .

... för att samla gods till vår planerade höstloppis lördag 29 september och vi tar tacksamt emot allehanda prylar, som vi kan sälja då.

Allt arbete i LIONS är ideellt, varför intäkterna från försäljningen av Dina gåvor oavkortat går till vår hjälpverksamhet, bl a Cancerforskningsfonden i Umeå

Om Du har något Du kan avvara, kan Du hjälpa LIONS att hjälpa.

RING 070-671 29 64

så kan vi komma överens om en tid för hämtning.

RING !!! Vi kopplar på vagnen och kommer rullande då det passar Dig.

Stöd Lions Cancerforskningsfond vid Umeå universitet
  Bankgiro 260-0203 Plusgiro 6568-0

Viss information presenteras i PDF-format. Här kan Du vid behov utan kostnad hämta och installera Acrobat Reader för att kunna läsa PDF-dokument.
  Du kan också hämta och installera PowerPoint Viewer för att kunna ta del av förekommande PowerPoint-filer.

Webplatsen gör sig bäst med skärmupplösning 1024x768 på Internet Explorer

Mejla gärna synpunkter på webbplatsen till webbmaster
  Sidan uppdaterad 2018-09-17