Klubbens president

Distrikt 101-N, Zon 2
Nästa klubbmöte fredag 7 september

LIONS Golftävling för Cancerforskningsfonden

Nu är det dags att börja slipa på golfsvingen, för lördagen den 18 augusti är det dags för LIONS årliga golftävling som utspelar sig på Vägnö Golfbana. Som vanligt går ALLA insamlade pengar oavkortat till Cancerforskningsfonden i Umeå. Det är den största golftävlingen på Vägnö Golfbana där spelarna gladeligen betalar för att delta och lotter säljes till ett finfint prisbord.

Glöm nu inte bort att anmäla dig och en partner.

Spelar du inte golf så kom ut till Vägnön och köp lotter, ät en bit mat eller ta en fika. ALLA ÄR VÄLKOMNA !!!
Klicka för större bild
Natursköna Vägnön i sommarskrud

LIONS årliga vårloppis - än en gång solig och lyckad

En mer lyckad inramning till årets LIONS Loppmarknad än vad vädergudarna hade att bjuda på under lördagen 26 maj, kan man inte tänka sig. Det fina försommarvädret bidrog till livlig kommers på försäljningsstationerna.

Det var säkert många som gjorde det fynd, som man knappt vågar drömma om men ändå hoppas på.

LIONS Club i Härnösand vill framföra ett varmt tack till alla generösa givare och spendersamma köpare så att årets vårloppis kunde bli den succé vi hade hoppats på.
Klicka för större bild
Långt innan öppnandet samlades besökare utanför avspärrningarna

Sommaren är inget hinder . . .

... för att samla gods till nästa loppis och vi tar tacksamt emot allehanda prylar, som vi kan sälja då.

Allt arbete i LIONS är ideellt, varför intäkterna från försäljningen av Dina gåvor oavkortat går till vår hjälpverksamhet, bl a Cancerforskningsfonden i Umeå

Om Du har något Du kan avvara, kan Du hjälpa LIONS att hjälpa.

RING 070-671 29 64

så kan vi komma överens om en tid för hämtning.

RING !!! Vi kopplar på vagnen och kommer rullande då det passar Dig.

Stöd Lions Cancerforskningsfond vid Umeå universitet
  Bankgiro 260-0203 Plusgiro 6568-0

Viss information presenteras i PDF-format. Här kan Du vid behov utan kostnad hämta och installera Acrobat Reader för att kunna läsa PDF-dokument.
  Du kan också hämta och installera PowerPoint Viewer för att kunna ta del av förekommande PowerPoint-filer.

Webplatsen gör sig bäst med skärmupplösning 1024x768 på Internet Explorer

Mejla gärna synpunkter på webbplatsen till webbmaster
  Sidan uppdaterad 2018-06-250