Klubbens president

Distrikt 101-N, Zon 2
Nästa klubbmöte fredag 25 maj

LIONS STORA VÅRLOPPIS LÖRDAG 26 MAJ kl. 09.00

I mer än 50 år har LIONS haft loppisförsäljning en dag i brytningstiden mellan vår och sommar. I år öppnar vi loppisportarna lördag 26 maj kl 09.00. Platsen är densamma sedan många år, Parkadenområdet. Infart sker från Ådalsvägen och rymlig parkering finns vid infarten.
Vid huvudstråken finns hänvisningsskyltar utplacerade.

Loppisgodset är fördelat på ett flertal försäljningsstationer.

I Rotundan finns det på Elavdelningen allt från kökslampor till takarmaturer, musikanläggningar och andra elartiklar.

I Bokavdelningen kan du finna såväl Stephen King som titlar av nobelpristagare samt musik-och filmmedia.

Om du saknar något i köket eller porslinsskåpet finns det stor chans att hitta det på Husgerådsavdelningen.

Och givetvis har Prylavdelningen massor med diverse småprylar som kan vara bra att ha.
Klicka för större bild

I ett tält utanför Rotundan frestar Sportavdelningen med bl a cyklar, campingutrustningar, verktyg, sällskapsspel, pussel, leksaker och annat smått och gott.

På f.d. dansgolvet i huvudbyggnaden kommer du att finna möbler av diverse slag samt väskor, tyger, dukar, gardiner, kläder och skor.

På scenen hittar du kvalitetgods till åsatta priser. Det är bl.a. glas, porslin, bestick, kuriosa samt ett fåtal möbler.

Vädret kommer att tillåta utomhusförsäljning av mattor, tavlor, speglar, trädgårdsmöbler och stolar. Och icke att förglömma, förseglade FYNDLÅDOR, till humana priser.
Klicka för större bild

Vi tar emot säljbart loppisgods på plats (Rotundan vid Parkaden)
torsdag 24 maj t.o.m. fredag 25 maj, kl. 10 - 17
.

Om du inte kan stå för egen transport,
RING 070-671 29 64 ,
så kan vi komma överens om en tid för hämtning med vagnen.

Allt arbete i LIONS är ideellt, varför intäkterna från försäljningen av dina gåvor oavkortat går till vår hjälpverksamhet, bl. a. Cancerforskningsfonden i Umeå

Om du har något du kan avvara, kan du hjälpa LIONS att hjälpa.

Stöd Lions Cancerforskningsfond vid Umeå universitet
  Bankgiro 260-0203 Plusgiro 6568-0

Viss information presenteras i PDF-format. Här kan Du vid behov utan kostnad hämta och installera Acrobat Reader för att kunna läsa PDF-dokument.
  Du kan också hämta och installera PowerPoint Viewer för att kunna ta del av förekommande PowerPoint-filer.

Webplatsen gör sig bäst med skärmupplösning 1024x768 på Internet Explorer

Mejla gärna synpunkter på webbplatsen till webbmaster
  Sidan uppdaterad 2018-05-23